29 d’ag. 2013

POSADAS MD

Com molts ja sabeu, el diumenge passat es van celebrar a Posadas (Cordoba) els Campionats d’Espanya de mitja distància, que consistia en 1900m nedant, 90 quilòmetres de bicicleta, i mitja marató corrent.
Dissabte en arribar junt  amb la Ivet Farriols, la Lesli Violi i la Pilar Rus, ja hem començat a notar la calor de les terres andaluses i, com que  té tota la pinta que demà serà igual, decidim hidratar-nos molt bé.

A mitja tarda nedem al pantà i tot seguit deixem les bici a boxes, anem a la reunió tècnica, a la pasta party i cap a dormir.
A les 5.30 ens aixequem i agafem les últimes coses i cap al pantà. No feia calor i el cel estava enuvolat, sort, semblava que la temperatura aguantaria una mica. 
Ens posem a l’aigua i donen el tret de sortida. Nedo al costat de la Judith Corachan i la Patricia Bueno sortint de l’aigua a dos minuts de l’Aida Valiño i a mig de la Núria Pubill. 
Començo la bici i a pocs quilòmetres atrapo a la Núria Pubill, hem noto bé i intento mantenir un ritme constant tota l’estona, faig la primera volta i encara no m’ha avançat ningú, començo la segona i al quilòmetre 50 hem passa la Gurutze Frades amb un gran ritme, jo mantinc el meu i acabo el tram de bici arribant tercera a boxes.  
Ja toca córrer i es comença a notar la calor, la primera volta no tinc gaires bones sensacions, estic sortint d’una lesió al genoll que no m’ha permès entrenar com cal. Quan  començo la segona volta començo a notar-me millor i puc col·locar-me segona, l’Aida Valiño s’ha hagut de retirar per una torçada de peu. L’Helena Herrero, però, ve molt  molt forta pel darrere i cada vegada està més aprop. Al final del tercer tomb em passa com un coet, marcant el millor parcial corrent. Només em falta una volta i sembla que la distància amb la quarta noia es manté. Últim esforç i arribo a meta super contenta en tercera posició.


Torno a dir que vull agrair tot l’esforç que molta gent posa en mi, no només les persones com el Quim, el Jordi, la Marta, el Llibert i el Genís que estan al meu costat en molts entrenaments, sinó també al Xavi Garcia que m’ajuda amb la seva botiga TropsSport (tropssportonline.com) en poder tenir material nou i de qualitat; a l’Enric que, des de Setvalls, em posa a punt abans de cada competició; al club Fasttriatlon que ha confiat en mi aquesta temporada i, a tants d’altres que sempre estan al meu costat.

1 comentari:

Curs Actic 2 ha dit...

Moltes felicitats Dolça! Estàs fent una temporada espectacular!
Espero que la lesió del genoll no fos massa important i de seguida puguis tornar a entrenar com els darrers mesos.
Una abraçada i a continuar!