3 de gen. 2013

Comença el 2013


Ja porto unes quantes setmanes de temporada, i actualitzo el bloc per explicar-vos una mica com van les hores de bici, córrer i piscina. Poc a poc he augmentat els volums d’entrenaments i les intensitats, i les bones sensacions estan arribant. També vull dir que les sessions amb el Jordi van molt bé, els primers dies agulletes i cansament per tot arreu, però de mica en mica la cosa va millorant.


Aquest dies de Nadal he aprofitat per fer algun entrenament especial. El dia 25 de desembre ens ajuntem un grupet de bons atletes de Valls i anem a córrer pels voltants de Miramar. El 26 també faig una bona sortida amb bici, aquest any al costat de les màquines ciclistes Genís i Llibert que m’estan portant tota la temporada amb la llengua fora. 



I ja per acabar l’any vaig anar a fer la Sant Silvestre de Tarragona amb el Quim, que em va fer de llebre. Realment em vaig sentir molt bé i va sortir una molt bona cursa.
Ara ja som al 2013 i toca agafar el calendari de curses, decidir quines fer i preparar-nos per una temporada que esperem que vagi molt bé, i poder aconseguir tots els objectius que ens proposem.  

Us deixo amb el vídeo que ha fet el Fasttriatlon del dia de la presentació.


Molt bon any nou a tots! 



1 comentari:

Focfire ha dit...

A veure que ens depararà aquest 2013!!

Molta sort i sobretot que et respectin les lesions!!

Salut i ens veiem a l'estiu crack!