9 de febr. 2012

Ja s’acosta


Fa dies que no actualitzava el blog i com que ja arriba la primera cursa important faré una mica de repàs del que he anat fent aquestes últimes setmanes.

Abans de començar a entrenar ja vaig parlar amb el Quim (el meu entrenador) que aquest any volia que fos una mica diferent als altres, que m’agradaria fer curses de distàncies més llargues del que havia fet fins ara. Aquest canvi  comportava un augment del volum dels entrenaments, però estava disposada a assumir-lo. Al principi la cosa no semblava gaire diferent dels altres anys però setmana rere setmana anava sumant més quilòmetres. Aquest canvi va ser més cansat del que esperava però poc a poc he notat com el meu cos  s’acostumava a aquest volum. Aquesta adaptació del cos al volum d’entrenament m’ha fet agafar confiança en mi mateixa.

Aquest dies he anat fent alguns entrenaments més especials, (fora de les sessions de cada dia) com ara el dia 25 de desembre, el dia de Nadal, vaig poder gaudir d’una bona sortida per la muntanya amb els corredorsvalls.cat, l’endemà tampoc em vaig quedar enrere i el dia de Sant Esteve vam fer una tirada llarga amb la bici. Passant els dies, va arribar el dia 31 on amb el Quim i el Manolo vam anar a fer la Sant Silvestre de Tarragona. Allí hem vaig trobar la Ivet, que hem va ajudar a mantenir el ritme els primers 5 km, a partir d’aquí ella hem va treure certa distància que ja no vaig poder recuperar, però vaig tenir bones sensacions després d’estar tota la setmana sense descansar. Com ja he dit abans, ja s’acosta una curses més importants de la temporada, els Campionats d’Espanya de mitja distància, on l’última disciplina de la prova és una mitja marató. Per tant el passat 29 de gener vaig anar a fer la meva primera mitja a Terrassa. Estava una mica espantada perquè no havia fet mai tants quilòmetres seguits i menys per asfalt. Sort que el Manolo, que ja n’ha fet unes quantes, hem va acompanyar i gràcies a ell vam agafar un bon ritme que hem va permetre aguantar amb bones sensacions fins el final.

Ara ja toca centrar-me en els Campionats i espero que vagin d’allò més bé. Ja Aquest serà el tercer any que puc gaudir dels cascos i les ulleres de sol de la marca Eassun que utilitzo tant entrenant com a les curses. La marca Bubbel Desgins també em proporciona les seves tovalloles lleugeres i compactes per anar a la piscina. També disposo de complements de nutrició de la marca CNP que m’ajuden a afrontar les llargues sessions d’entrenament.