21 de set. 2012

TEMPORADA D'ESTIU


Després de l’última publicació tinc una llista molt llarga de competicions, per això faré una mica de resum per explicar com a anat l’estiu i totes les sensacions que he tingut.

El 19 de maig es va disputar el triatló sprint de Sant Feliu. Sortint de les primeres de l’aigua, a boxes, em vaig escapar fent tot el tram de bici sola vigilant les del darrera, però sense adornar-me’n, quan ja acabava la cursa a peu, em va atrapar la segona noia, i jo arribaria a meta en segona posició. Al cap de dues setmanes es va disputar la lliga de clubs, on l’any passat el Club Natació Reus Ploms va baixar a segona divisió i aquest any havíem de donar-ho tot per poder estar una altra vegada amb els millors Clubs d’Espanya, i ho vam aconseguir. Tot seguit va venir el triatló de Manresa, que ja fa molts anys que el faig i sempre m’ha agradat. Aquest any aconseguia un tercer lloc darrera de la Núria Pubill i l’Ester Hernández. Dues setmanes més tard em preparava per al meu tercer half de la temporada, aquest cop a Balaguer. Va ser un dia de molta calor i no em vaig sentir bé en tota la cursa, marejada, mal de cap, i amb moltes ganes de beure aigua i plegar. Finalment creuaria la línia de meta segona darrera de L’Ester que va anar com un tiro. 

El mes de juny es van celebrar els Campionats de Catalunya a Pont de Suert. Havia estat entrenant fort amb la bici, i tan nedant com corrent no em sentia gens malament. Tenia ganes de fer una bona cursa i així va ser, proclamant-me subcampiona de Catalunya en categoria absoluta. Després de totes aquestes proves decidiria reduir una mica el volum i la intensitat dels entrenaments duran dues setmanes per poder acabar bé la temporada. Tot i aquest “descans” faria el triatló Zoot de Tarragona ja que hem quedava prop de casa i d’aquesta manera em podien venir a veure els amics. Vaig arribar a meta en quarta posició darrera de grans atletes com l’Eva Ledesma, l’Anna Godoy i la Laura Gómez. El pròxim objectiu va ser el triatló de Banyoles, on a mig tram ciclista vaig punxar la roda i no portava recanvi tenint així l’obligació d’abandonar la prova quan anàvem la Mar Celma i jo al capdavant de la cursa. 

Finalment va arribar el dia del triatló de Berga, el meu quart i últim half de la temporada. Una altra vegada em sentia motivada i amb moltes ganes de donar-ho tot, ja que venien moltes triatletes bones i tenia ganes de veure si havia millorat després de Valencia LD. Tot i que al final moltes d’elles no vam poder estar a la línia de sortida vam gaudir de la presencia de la Saleta Castro, una de les millors triatletes Espanyoles. Va ser una cursa molt maca i vaig trobar-me molt bé tant al tram de natació, sortint de l’aigua a 45seg de la Saleta, com al tram de bicicleta. No puc dir el mateix de la cursa a peu ja que tot i patir molt no vaig poder anar al ritme que em pensava sobretot durant la segona i tercera volta. Tot i així estic molt contenta d’haver arribat a meta en segona posició.

Ja per acabar el dissabte estaré amb el meu entrenador Quim i companys d’entrenament a la segona marxa 100% Xavi Tondo on tots recordarem el que a ell li agradava més fer. I l’endemà,  si no hi ha res de nou, estaré apunt per disputar del triatló sprint de Calafell.