1 de nov. 2012

Som-hi!!


Després d’estar convidada al Garmin triatlhon de Barcelona i poder competir al costat de grans triatletes com l’Ainhoa Murua, l’Anna Godoy, la Helle Frederiksen i la Carolina Routier, em vaig prendre dues setmanes de descans que m’han servit per desconnectar una mica del món del triatló. Aquest dies he aprofitat per quedar amb la gent que tinc al meu voltant, a part de gaudir de la Fira de Santa Úrsula de Valls que van ser el cap de setmana del 20 d’octubre. També he aprofitat per anar a buscar bolets i per estar uns dies tranquil·la mentalment i no pensar amb els entraments.  


Finalment han passat els dies i aquesta setmana torno a arrancar amb nous objectius per aquesta temporada. A més aquest any podré gaudir del suport del Jordi Toda que m’ajudarà amb la cursa a peu. Espero poder entrenar fort i donar tot el que pugui a les curses i millorar en tots els aspectes relacionats amb el triatló.

La temporada passada vaig debutar en distància half i espero que aquest any estar més adaptada en aquesta distància per poder disputar els triatlons amb més confiança. 


1 comentari:

Focfire ha dit...

Moltissima sort en aquesta nova temporada crack!

Molts ànims!!